Wie is Happy-Yoga?

Hilde is een levensgenieter, creatieve bij, verliefd op elke kleine bloem, elke mooie lach, onze prachtige natuur en grote gelover in positiviteit. 


Vele jaren werkte ik als opvoedster bij volwassen mensen met meervoudig verstandelijke beperking. Meestal was ik te vinden in de snoezelruimte en belevingstuin, waar ik de mensen rust kon aanbieden, en ik volgde heel wat bijscholing rond aromatherapie, klankschalen en massage.

Mijn passie voor kinderen bleef al die tijd waardoor ik een opleiding volgde in Amba-Amba als kinderyoga docente en gaf ik daarna in bijberoep kinderyoga en kinderkampjes.
Zo ontstond Happy-Yoga.

 

Mijn interesse in yoga was gewekt en bleef groeien waardoor ik vele opleidingen en bijscholingen volgde. Ik begon met een yoga opleiding bij yogaschool Trikon. Mijn verlangen om iedereen te laten genieten van de vele voordelen van yoga werd groter en groter, waardoor ik een opleiding stoelyoga volgde in Den Haag bij Yvonne Van Helvoirt.

Toen kwam Sivakami, Sonia Sumar op mijn pad en volgde ik bij haar de Yoga for The Special Child opleiding waardoor ik met heel wat meer inzicht en vertrouwen eindelijk ook yoga kon geven aan kinderen en volwassenen met bijzondere uitdagingen.
Ik volgde tenslotte ook de 200h Hatha yoga opleiding bij Sivakami en haar dochter Renata. Beiden ongelooflijk boeiende en schitterende leraren.


Zo begon alles te groeien waardoor ik in 2017 tenslotte de grote beslissing nam om volledig zelfstandig yoga docente te worden en masseur.


Daarna volgde ik nog de opleiding tot zorgmasseur en Zweedse massage.

Tenslotte merkte ik dat er nog één iets ontbrak, mijn connectie en liefde voor de natuur die zoveel rust en zachtheid bracht in mijn leven. Zo kwam Jaqueline Smeets op mijn pad, de uitvindster van de Mind-Walk. Ook deze opleiding volgde ik en werd Mind-Walk trainster voor volwassenen en kids. Terug naar de natuur!


Zo voelt Happy-Yoga tenslotte compleet voor mij.


En ik hoop dat ik op deze manier veel mensen mag inspireren en gelukkig maken net zoals de mantra verteld waarmee ik al mijn yogalessen beëindig: 


lokah samastah sukhino bhavantu

Dat alle levende wezens gelukkig vrij en blij mogen zijn en dat alles wat ik doe een bijdrage mag zijn aan het geluk van de anderen.