Hatha yoga voor volwassenen


Yoga beoefenen op regelmatige basis zorgt ervoor dat je weer beter in je eigen kracht staat, meer gefocust bent en een grotere gewaarwording ontwikkelt. Je hoeft niet soepel en lenig te zijn om aan yoga te doen. Integendeel, je wordt net soepeler en leniger.

Stoelyoga voor volwassenen


Stoelyoga is een prima vorm van bewegen, heel laagdrempelig voor elk lichaam. Zitten of staand met de stoel als ondersteuning worden de oefeningen aangeboden en aangepast aan de individuele behoefte. Een les bestaat ook uit oog-, ademhalings-, bewustwordings- en ontspannings-oefeningen, verschil voelen tussen spanning en ontspanning, meditatie, relaxatie.

Kinderyoga


Tijdens de kinderyoga gaan we samen spelen, fantaseren, gaan we door de asana's (yogahoudingen) ook leren voelen en luisteren naar ons eigen lijfje en leren ontdekken wat goed voelt en wat niet.

Yoga for the Special Child


Dit is een yoga therapie specifiek ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met motorische, mentale of meervoudige beperkingen, aandacht en concentratie-stoornissen, ASS, emotionele problemen.